Barnlördag: Vart tog min igloo vägen?

Laddar Karta...

Dag och tid
Dag(ar) - 19 sep 20
13:00 - 14:00

Plats
Rundviks Folkets Hus - Nordmalingsbygdens Folkets Hus

Kategorier


Barnlördag: Vart tog min igloo vägen?
Oolik är en helt vanlig flicka som ger sig ut på ett ovanligt äventyr. En dag när hon sitter i sin igloo börjar det droppa på hennes huvud. Håller hennes igloo på att smälta? Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. I en interaktiv, musikalisk föreställning reser Oolik genom snöstormar, över oceaner och in i våra hjärtan.
Föreställningen är mycket visuell och karaktärerna pratar ”igloo-iska”, ett låtsasspråk, vilket gör att föreställningen
är tillgänglig för alla. Teatern passar barn i åldrarna 4-10 år.
Föreställningen, som är ett samarbete mellan Nordmalings bibliotek och Rundviks Folkets hus, är en del av Hållbarhetsveckan i Nordmalings kommun.
Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och släpper enbart ett begränsat antal biljetter så att ordentligt med avstånd kan hållas.
Biljetterna är gratis men måste förbokas. Först till kvarn gäller. Biljetterna släpps 2 september. För att boka, ring eller mejla biblioteket, 0930-141 75 / biblioteket@nordmaling.se eller kom förbi.
Teatern kommer också livesändas. Det innebär att du kan delta på din dator, platta eller mobil vart helst du befinner dig. För att se livesändningen krävs ingen förbokning. Mer info kommer snart.
Foto: Martin Skoog
sv_SESvenska