Formstråket

Laddar Karta...

Dag och tid
Dag(ar) - 20 sep 20
11:00 - 16:00

Plats
Öreälven-Hörnån

Kategorier


Formstråket

Formstråket är ett samarbete mellan oss aktörer som verkar inom kafé, hantverk och design längs den 35 km långa sträckan Öre-Hörnsjö i Nordmalings kommun.

Formstråket är också namnet på det evenemang som vi arrangerar regelbundet, då vi alla har öppet samtidigt. Under Formstråket har vi ofta inbjudna gäster, tävlingar eller särskilda aktiviteter i våra respektive butiker. Aktuellt program publiceras här på Formstråkets hemsida och i sociala medier några veckor före varje Formstråk, liksom datum för kommande Formstråk.

Tankar som förenar oss

Vi vill visa att Nordmaling har en levande landsbygd med stor yrkeskunskap och företagsamhet och att det finns unik handel och gediget utbud bortom städernas stora köpcentra. När du besöker oss aktörer i Formstråket kommer du hem till oss, till de gårdar där vi bedriver vår dagliga verksamhet.

Några ledord och tankar som förenar oss företag och hantverkare i Formstråket är Kvalitet, Genuint hantverk och en strävan att tänka Hållbarhet och miljö i den dagliga verksamheten. Plus en tro på samarbete och att ha roligt tillsammans.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Aktörer

Logga in

Registrera

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Har du redan ett konto?

Glömt lösenordet

Ange ditt användarnamn eller e-postadress. Du kommer att ett mall som innehåller en länk för att skapa ett nytt lösenord.

sv_SESvenska