Earth Hour - Make a difference

I den här inspirerande föreläsningen baserad på boken med samma namn får du konkreta verktyg till verklig förändring och sänkt klimatavtryck.
Map Unavailable

Day and time
Dag(ar) - 25 Mar
18:30 - 19:30

Place

Categories


Earth Hour - Make a difference

För att uppmärksamma Earth Hour bjuder Nordmalings kommun på digital föreläsning med Maria Soxbo och Emma Sundh.
I den här inspirerande föreläsningen baserad på boken med samma namn får du konkreta verktyg till verklig förändring och sänkt klimatavtryck, en förståelse för såväl ditt eget beteende som andras och inspiration kring hur du kan gå från depp till pepp. Målet är förstås att du ska bli en del av lösningen, skapa ringar på vattnet och använda dina nyfunna handlingskraft till att påverka och inspirera andra att göra samma resa.

Maria Soxbo och Emma Sundh är journalister, föreläsare, greenfluencers och författare. Tillsammans med Johanna Nilsson, som är expert på hållbart mode, har de skrivit Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft (Norstedts 2019) och fyra böcker om klimatet som ingår i Klimatasken – stora förändringar i litet format (Novellix 2020). De är också två av namnen som står bakom Klimatklubben som engagerar tusentals kring klimatfrågan varje dag, och driver tillsammans podcasten Plan B-podden om det hållbara livet efter omställningen.

Login

Register

Your personal information will be used to improve your experience on the website, manage access to your account and for other purposes described in our privacy policy.

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

en_GBEnglish (UK)